Blog

30.08.2019

6 stilskih kombinacij za v šolo

Poletni dnevi že počasi odtekajo, sončni žarki, ki so nas prijetno žgečkali, izgubljajo svojo moč, vonj po morju in slan občutek na koži pa tudi že počasi postajata čudovit spomin na poletje. Vse to oznanja začetek enega drugega, prav tako prijetnega obdobja – jeseni in s tem novo šolsko leto.

Da boste ob vseh teh spremembah imeli eno skrb manj, sem pripravila 6 različnih stajlingov, primernih tako za šolarje kot vrtičkarje.

Drzen frajer

V kombinaciji hlačk in puloverčka Moi ter majčke s kratkimi rokavi Patachu, bo vaš prvošolček zares zablestel. Zraven mu na glavo poveznite še Gugguu čepico, ob hladnih in deževnih jutrih pa še Gosoaky dežni plašček, da bo v šolo prišel suh in urejen. Da bo prvi šolski dan zares neustrašen, pa mu v nahrbtnik skrijte Moccis šolske copatke.

Plašček Famous Cow
Majica
Pulover
Hlače Baggy
Copatki Croc me up
Kapa

 

Zeleno, ki te hočem zeleno

Kombinacija hlačk, čepice in puloverčka Guuguu v zelenih tonih ter jakne Mini Rodini je primerna tako za deklice kot dečke. V teh oblačilih skandinavska znamke čistih linij se otroci počutijo udobno, hkrati pa izgledajo neverjetno modno.

Jakna Pico
Kapa
Print pulover
College Baggy

Športna sproščenost

Vsakdo, ki mora v dnevu na več koncev, ceni, če je oblečen udobno in primerno za vsako priložnost. V hlačkah, majčki in puloverčku Moi bo vaš mladenič pripravljen na vse dogodivščine dneva – od šole do popoldanskih športnih dejavnosti ali obiska pri prijatelju.

Copatke Moccis in parko Goosoaky bo lahko, ko ju ne bo potreboval, spravil v prikupen nahrbtnik Mini Rodini.

Parka aristo cat
Jopica
Majica
Hlace
Nahrbtnik
Copatki classic stone

Urbana princeska

Hočeš nočeš so punčke rade oblečene kot princeske. Udobna krilo in bluzica portugalske blagovne znamke Patachu sta idealna izbira za novodobne princeske. Piko na i celotnemu stajlingu zagotovo doda obroček, ostrino pa jeans jakna Mini Rodini.

Denim jakna
Bluza
Krilo
Obroč

Spomin na poletje

Vse tiste mamice, ki se s težavo poslovite od poletja, boste svojo punčko z veseljem oblekle v hlače in majčko v rumeno-modrih tonih blagovne znamke Patachu. Da pa ji hladna jesenska jutra ne bodo prišla do živega, je tu še popoln plašček za prehodno obdobje.

Plašč
Majica
Pajkice

Kraljica rock'n'rolla

Bo že držalo, da so otroci miniaturne različice nas samih. Tisti starši, ki v svojih princesah vidijo upornice, bodo zagotovo poskrbeli, da bo njihova hčerka že prvi šolski dan naredila vtis v črnih pajkicah Moi v imitaciji usnja ter roza puloverčkom z volančki. Najboljši modni dodatek pa je zagotovo nahrbtnik Mini Rodini, ki neustrašnost sporoča z vzorcem črne pume.

Majica
Pajkice
Nahrbtnik Panter