Blog

05.09.2018

Kanna je ena sama ;)

Ko sem se odločila za samostojno pot in za to, da bom na slovenski trg pripeljala novo sapico otroške mode, sem naletela na kar nekaj skeptikov in njihovih skeptičnih vprašanj. Pa sem vseeno zavihala rokave in zdaj sem tukaj.

Mislim, da je prav, da ima vsaka publika možnsost kupiti točno to kar si želi oz. potrebuje.
Ko sem rodila Maksima, se je izkazalo, da je alergik in zato je bilo zelo pomembno kaj da na sebe in v sebe. Takrat sem ugotovila, da naše tržišče ponuja premalo kvalitetnih oblačil. Oblačila sem ga v blagovne znamke, ki so mi bile dosegljive in bila nad kvaliteto le teh močno razočarana.

Takrat sem dobila idejo, da bi bilo fino imeti vsaj nekaj kvalitetnih znamk, za ljudi v istem položaju, kot sem sama in za tiste, ki obožujejo modo, trendi in kvalitetno. Za tiste, ki vedo kaj pomeni udobje. In predvsem za starše, ki radi svojim otrokom privoščijo ne samo to, da izgledajo  privlačni za oko ampak se v svojih oblačilih tudi dobro počutijo in s tem ne škudujejo svoji koži.

Vsi vemo, da je kultura oblačenja v današnjem svetu zelo pomembna. Lahko si še tako zatiskamo oči a zunaji videz postaja vedno bolj pomeben. Zato si sama svojega otroka želim vzgajati tudi v smeri, da bo imel občutek za modo in estetiko. Tako so vzgajali mene in mislim, da tukaj niso zgrešili ;)
Ko sem izbirala blagovne znamke, sem izbirala na podlagi prepoznavnosti, kakovosti, dizajna in zgodbe, ki mi jo blagovna znamka predstavila.

Tudi sama imam svojo zgodbo in zelo sem vesela, da lahko danes tako ponosno predstavim svojo blagovno znamko.

Znamka se je rodila predvsem iz izkušenj, ki jih imam v modnem svetu, iz izkušenj dela z ljudmi, ki so po mojem mnenju najbolj zlata vredne izkušnje.
Vesela sem, da sem lahko do svojega 32.leta počela toliko stvari iz katerih sem povzela najboljše in ustvarila blagovno znamko KANNA. Koncept je čisto preprost, trgu želim ponuditi dober prodajni  servis, lepa in kvalitena oblačila ter dodatke in pa potihem tudi spodbuditi starše, da svoje otroke modno ozaveščajo.

Z vsemi mojimi izkušnjami  in z veliko ljubeznijo do tega poklica, sem se odločila, da sama postavim slovenski otroški modni trend. Otrokom in staršem prinesem veliko veselja in modnih vragolij. Vesela sem, da je tudi moj Maksim del te zgodbe in lahko samo upam, da bo tako uspešna, kot je uspešen najin odnos. Sva prava prijatelja in zaveznika ;)
Jaz sem zelo vesela, da vam lahko ponudim malo drugačno ponudbo oblačil in dodatkov in upam, da bom potešila želje vseh tistih, ki ste za kvaliteten artikel pripravljeni odšteti tudi malo več denarja.

Otroci so velik blagoslov zato negujte odnose z njimi, posvetite jim svoj čas, seveda pa naj bo vse to početje vedno staylish ;)

Vaša,
Kanna

Foto: Studio Baltazar